Люби мене
Мов прозоре світло
У зіркову ніч
Мов білий птак
Передосвітнє тихе небо
Перенеси усі мої світи
До Твого серця
Що радіє диву
І хай бринить
Його биттям
Моє життя
Натягнуте до болю
Й коли впадуть
Останні погляди
З очей моїх
Напів відкритих сяйвом
Нехай залишаться вони
Тобі дарунком
Що єднає долі
Піснями світла
Й тишею любові
Вікном у правду
Й силою буття