Вітер листя опале під ноги жбурляє опалами
і кружляє в танці, заглядаючи в очі й кружляє,
Куйовдить хмар отари, розганяє їх небоплаями,
землю, золотою парчою вкриває, оживляє.
Ще так зовсім недавно прощались лелеки з рідним краєм,
чомусь гірко курличучи над самотніми гніздами,
Над хлібосольними полями, над зеленооким гаєм,
відлітали в далеку чужину, шляхами різними.
Махаючи крильми, хатам з закуреними димарями,
дим сам собою вився слідом, наповнював запахом
Рідного дому, такого близького, майже до нестями,
щоб не забули , щоб повернулись додому з розмахом.
А ми чекатимемо на їх, кутаючись від хуртовин,
які, вже скоро закрутять нас у своїх гучних танках,
Зацілують сніжинки вії та вуста й коси до сивин...
Нам зима крута в тату-візерунках станцює гопак.
Автор ролика Людмила Бикова
Фотопейзажи осени под музыку "Секрет Гарден"
https://www.youtube.com/watch?v=rUt02xSaHoo