Я відчуваю,що тебе щось тривожить,щось не так
Не знаю чи правда,але відчуття такі вже два тижні
Не знаю поки як тобі допомогти,чи буде даний знак
Хочеться,щоб твої дні знову стали просто дивовижні
Життя таке,ми не на все можем повпливати і змінити
Але треба жити далі,розуміти,що так буде краще всім
Хоча я не можу на відстані допомогти,як тобі пояснити
Просто занепокоєння твоє хочеться тепер зробити своїм
Близькі люди відчувають один одного,не знаю як ти,а я так
Хоча близькість між нами не така вже як колись раніше була
Але чомусь до цього часу думки приходять до мене,чогось так
Думки тривожать.Не подумай нічого поганого.Без тебе жила
7.11.15