Ек гавТогБугС тольКи зь ночч
Мы тут сели на расьвети
И вкусылы й вжэ ж блынок.
Бо чого тут в Гут каб если й
Щэ й смытаны до й гурок.
Вот мы ходым но с поэтом
Зарэ во и туткы ш во й
До якэйися Ружэны вж.
Бо яна прыкрасн сабой!
Ты ж затопыш грубу, если
Дажэ й мокрынькый пынёк.
Так воно й аж с пЕть сыстрэй чы
Зварыш ты соби паёк.
В нас то дощ, то холод зверскый,
Север с юга захоплён.
От пак мы балда савецка:
Ны в розору, ны й на й корч.
Вжэ ж у Сашы есця й салко,
Дзишавее, чым в Ванёк.
Так шо шо ты, дидку Васько,
Загорунився в рылов.
Мы на сон и в одияло
Захопыв чы кепок 100 фш.
Так на старосци бывае,
Особлыв, ек ты 5ёрк.
Ну, зу7 ны крышым мяты й зь
Гонды во в красыву сь водк.
Ты в колодязы ж зобачыш
Ув Рыловску й ныц пысок. Да щэ й з гнойм!
От, а шо. Иван тут збовТфав
Дазь ув срачыку сь с 6 помп.
...ну, такый був в нас ий сон:
Двэры ламным но ж ключом