***********
1.Всемилостивий, Всемогучий Боже,
Врятуй грішних дітей своїх з біди.
Якщо не Ти, то хто ж нам допоможе?
Допоможи нам хрест важкий нести.
2.Допоможи, Господь, щоби настала справедливість,
Допоможи стати народу на праведний путь.
Прости ж Ти ворога за ту немилість,
Прости нас всіх за ту війну.
3.Допоможи, Господь, нам вибратись з болота,
Не дай втопитись в крові пролитій власноруч.
Врятуй нас – душевну бідноту,
Прошу Тебе, черговий раз врятуй.
4.Допоможи нам вибратись із тої прірви,
В яку самі себе загнали.
Ми не думали про Тебе, коли грішили,
Та як тільки знадобилась допомога – згадали.
5.Допоможи, Господь, нам вибратись з пітьми,
Й всім допоможи із злом боротись.
І дай нам сили залишитись людьми,
Дай сили встояти, щоб не зламатись.