Чи ти згадуєш інтим зі мною?
Пам`ятаєш всі вигини мого тіла?
Присоромленою,оголеною з тобою
Як нам було? Задоволено тебе їла
Тіла спліталися в одне єдине ціле,
А вуста прикриті рукою від крику
Якби не ти,то нічого я так і не зуміла
Полюбила біль,зробив з мене дику
Кохання вийшло з нас майже все
Лишилися тільки наші бажання
Хотілося,щоб було добре понад усе
А в кінці зосталися тільки зітхання
Зосталися обійми і сон один на двох
Ранковий секс, чай і мовчання
Шукаю одяг в кімнаті,телефон здох
Любиш слухати серця мого трепетання
А я люблю водити пальцями по твоєму тілу
Викликати в тебе такзвані мурашки
Спочатку боялася,потім вже осміліла
Ти ж почав забивати у тіло цв`яшки
Дурно звучить,але я б хотіла тебе торкнутись
Знов відчути який ти на дотик
Ти тільки подивишся і зможу забутись
Любила тебе,мій маленький котик
Хоча не любиш ти зовсім котів
А хочеш велику і грізну собаку
Так багато вже між нами годин і днів
Дурно напевне чекати якогось знаку
15.11.15