Приснився милий, ніжний сон;
Кохана поряд, біля мене;
Ми знову разом - унісон;
Все досить щире, все шалене;
Ми разом з нею цілу ніч;
Я так кохаю - до нестями;
Ти біля мене, ти всебіч ;
Ми відчува тепло серцями;
Приснився милий, ніжний сон;
Усе було неначе в казці;
Такий солодкий цей полон;
Я посміхнусь, прокинусь вранці;
І буду вечір знов чекать;
Щоб бути поряд біля неї;
Я буду в сні, любов плекать;
Квітучі барви орхідеї!