Іде відлуння опівнічних дзвонів,
Щаслива звістка будоражить кров.
Старі годинники забили в тяжкій втомі,
Бо рік Новий, бо рік Новий прийшов.
Яскрава зірка в небесах палає,
Що в зимню ніч зійшла на небо знов,
І своїм світлом все живе вітає,
Бо рік Новий, бо рік Новий прийшов.
Дзвенить кришталь, піднесений угору,
Злітають з вуст мільйони слів-промов.
Лунає сміх у найщирішу пору,
Бо рік Новий, бо рік Новий прийшов.
Нехай у цьому році усім без зла живеться,
Щоб кожен щастя мав, зорю свою знайшов.
Хай ворог ворогу́ без люті посміхнеться,
Бо рік Новий, бо рік Новий прийшов.
03.12.1999 р.