Люблю, коли тепла на вітах море,
Люблю, коли димок пливе все вгору.
Люблю, коли хмарки в лазурі тонуть,
Люблю, коли дроти від вітру стогнуть,
Люблю, коли гримить найперший грім,
І радісно трясеться увесь дім,
А на поля сідають чорнi круки,
I видають при цьому хриплi звуки,
А там, за візеруночками нив
Яскраво-жовтий колір хтось розлив,
Я аромат кульбаб вдихати стану,
І ще раз у небесний простір гляну,
Милуюся я смарагдовим гаєм,
І соловейко дзвiнко заспіває
Цю пісню лише одному мені,
Як розквіта кульбаба навесні.
Люблю, коли бузочок розквітає
Нiчого красивiшого немає.
Люблю дивитись на дерева білі,
Як пух суцвіть гойдається на гіллі,
І я замріюся, засну...
Люблю весну!
Травень, 1999р.