http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=627753
Настане мить фігурі «па-де-де»:
Ступне народ на всі свинячі уші -
І влада змій та яблука впаде
На морі, в синім небі і на суші.
Всі ноги ідолів розтріснуться в ту мить,
Все золото впаде в землиці лоно,
І піраміди око засліпить
Осяяна й оновлена ікона.
А Мати Божа йтиме між людей -
І душі грітиме її одвічне слово,
І мир нестиме всім зоря ранкова,
Наповнена лиш праведних ідей...
Тож полонез, чаруючи без міри,
Вселя в серця любов, надію й віру.
16.12.2015 року