Між нами тисячі годин.
Між нами видихи і вдихи.
Кориця, куркума і кмин.
Зізнання лагідні і тихі.
Літак і потяги, човни,
І берег, пройдений уперше.
Миттєвості життя, які
Уже ніхто не перевершить.
Між нами вулиць мережа,
Між нами плетиво емоцій.
Де б не проходила межа,
Ми завше на одному боці.
Між нами тисячі годин.
Між нами мрії, сни і літо.
І там де ми – віднині дім,
Який зсередини зігріто.