Рівно через рік повернувся до написаного...Болить.Біль вихлюпується через край римами.
Повертайся живим!"-
Ці короткі два слова
Стали хлібом душі і сльозою очей,
І молитвою стали щоденно до Бога,
Серед темряви довгих безсонних ночей
Повертайся живим!-
Ради діток,благаю!
Повертайся додому,чекаєм тебе.
Дав би Бог-на Різдво,коли діти співають,
Колядують крізь сльози...Отак і живем.
Повертайся живим!
Нам ніщо не замінить
Твою посмішку ніжну і сильне плече.
"Повертайся живим!"-ця молитва постійно
Хай тебе і цю зиму від куль береже.
23.12.15
Повертайся живим
Ангели світлі за руки взялися
І телефонний звязок поєднав
Тих ,що любили найбільше на світі
Тих, хто надіявся, вірив, чекав.
Тату, чи скоро війна закінчиться?
Скоро уже? А коли? Розкажи...
Ти повертайся скоріше додому,
Мені обіцяєш?.. Себе бережи...
Приспів:
Повертайся живим, повертайся живим,
Ти - найкращий у світі татко.
Ти потрібен мені, повертайся скорій,
Я так хочу тебе обійняти.
Так, обіцяю я слухатись маму...
В школі? Все добре, відмінниця я...
Все, на добраніч, люблю і чекаю...
Запам'ятай - ти ж мені обіцяв...
Сльози солоні скупі чоловічі
Ангел крилом не помітно стирав,
Інший - стояв біля ліжечка доні,
Сни - зірочки під подушку ховав.
Приспів:
Повертайтесь усі, повертайтесь скорій,
Ви-найкращі сини України,
Бо в молитві за мир вже не стримують сліз
Ваші діти, батьки і дружини.
23.12.14
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=545891
Дякую, Олексіє, за вірш та пісню... Глибоко і болюче... Моя молитва також, щоб повертались! Але є такі, що не повернуться... Тому молюся про наших захисників, щоб поки ще живі, притуляли своє серце до Ісуса, як свого Спасителя, щоб бути ЖИВИМИ, навіть пішовши з земного життя