Мілка вода,не завжди брудна,якщо копнути глибше,можна
дістатись до чистого і глибокого витоку.
*******
Вода змиває бруд з тіла,
Свіча знезаражує зло,
Молитва чистить думку.
*******
Не завжди загружений віз дров, можна вивезти з глибини лісу.
*******
Брутальність...відлуння генетичної пропащі.
*******
Неприматанно українцю,з"їсти кусок сала,якщо не нюхав,як росте
свиня.
*******
Коли відчутно небо давить,починаєш наполегливіше думати і жити.
*******
Стихії завжди нагадують людині,про свою не приборканість
*******
Трепит душі...завжди виправдана богобоязнь.
*******
Інформаційне суспільство...мілке і обмежене мислення,воно відходить
від справжньої творчості.
******
Інформація майбутнього...залежність,тенета думок.
*******
Коли думка б"є думку,народжується творчість.
*******
Не бійтеся ляпасів часу,він виправдає вас.
********
Не свобода волі...хвороба душі.
********
Вражаюче точно, Ніно!
*Надто шкідлива розкіш, за страждання купують.
*Світ ніби й широкий, та нема де прихилитися одиноким.
*Брехня - трясеться...Істина - торжествує...Правда - деформується...Хула - глумиться...
Плискас Нина відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую,Вам.Чому не написати б Вам цитати,то ж гарно,влучно.
Глибокі думки... Щоб таке писати, треба багато пережити.
Плискас Нина відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Я щиро вдячна сайту"Клуб поезій" за можливість мати подруг по перу,які розуміють написане і стан душі.Світ безмежний в своїх обіймах...Звдячністю,любо.