Дай мені один лиш поцілунок,
Під небом зоряним, таким ясним,
Ти дай мені відчути пристрасть,
Твій смак солодких вуст твоїх.
Віддай мені, частинку своєї муки,
Її розділю я із тобою вмить,
Віддай мені свої турботи, й годі,
Тобі так жити, так серце твоє не бажа..
Довірся ти, і не іди у сумнів,
В моїх очах відраду пошукай,
А може, навіть й любов,
Хоча, не всім їй конче треба.
Моя любов, не та, що є у казці,
Вона своя, цікава, не проста,
Вона красива, гидка, і прекрасна,
Потворна, ніжна, вона бридка.
Але завжди, і всюди-всюди,
Нам ідеалу не знайти, дарма,
Для нас його так не існує,
Шукаєм ми, шукають нас..
ID:
631888
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 27.12.2015 21:13:09
© дата внесення змiн: 27.12.2015 21:13:09
автор: Viktorovich
Вкажіть причину вашої скарги
|