Я не стану просить допомоги.
Ні у кого ніколи не буду.
Я сама підіймуся на ноги.
Не проситиму поміч у люду.
Я коритись нікому не стану.
Я зумію встояти до ночі.
Неважливо як зігнусь від болю,
Не закрию від цього я очі.
Як би важко мені не прийшлося,
Я не стану просить допомоги.
Як би важко мені не ішлося,
Я не стану у края дороги.
Ті, що мною сторінки розшиті, -
Лиш початок того, що я можу.
Ті, що мною слова не обжиті,
Розлитяться, й почує їх кожен.