1.Закликає зима снігопад
Білим вальсом кружляти кругом
Поле, ліс і ставок наугад
Застеляти іскристим рядном.
Приспів:
Як настане пречисте Різдво
Бог предвічний ступатиме тут
Увійде Він у людське єство
І протопче до раю нам путь.
2.Вітер шепче деревам сумним:
Мир вам жителі хащ і ярів
Сонце втішить вас із вишини
Заночує теплом на корі.
3.Кришталеві сосульки дзвенять
На крихкім суголоссі своїм
Про народження нового дня
Що прийде в кожен двір, кожен дім.