Залишити? Може й справді
Цукровані будні - нудить
Потріскана правди фарба
Та й січень уже не студить
Продерти на шпальтах слово
Долоні, крізь пальці краще
Дивитись... Ти знову й знову
А далі що? Тільки важче
Піти.. Сніг і так самотньо
Вдивляється у відтінки
А далі? Ти ж як наркотик
Малюєш цукрові стіни