В омріяному краї,
Могутня і єдина,
Привітно зустрічає
Квітуча Україна.
Навчила шанувати
У світі кращу долю:
Ти наша рідна мати,
Довіку ми з тобою.
Батьківщино, Україно,
Над полями пісня лине.
Синь небесного простору
Поєднала гори з морем,
Пролягла в степи Донбасу:
Непідвладна вона часу.
Зореліт шляхів козацьких –
Поводир возів чумацьких.
Колись дідівська слава
По цій землі гуляла:
Нищівно гнала лави
Ворожої навали.
Щоб жили завжди гідним
Життям серед народів
Пригноблені та бідні
З українського роду.
Здолаємо негоди,
Зберемо силу разом.
Дніпрові вільні води
Хвилюючим наказом:
Славетному походу,
За щастя і за віру,
Пісні складемо згодом,
Як батьківську довіру.