Но Мыш яе й вазьме зь.
Там нет Учэнь ни ж па й Луне
Сейчас, когда ты вжэ, как Пушкин,
Колы чытаты хоть Куэль.
Бо ж ий Елен Пе3вна, мусыть,
Шэ крохы пудождэ.
А шо ж мы робым тут з Онучо фш.
А ныц такого, коб для всех.
Ну, так от, забавлейимсь музыко
Да фотошопым в Петр.
А хочыця всёго вжэ турку.
Бо дэ ты в десвы шо чытнэш.
Оно дывысь, ек на тылушку ш
Бычэчок влад скакнэ.
С рання нас развращають дужо ль.
Да дэ колы. Никак, ныек сь.
Бо ж хто ж курыв с 6 рокув що
Да до вж штырНасцей лет.
А пыты (пити) в Коляду вжо
З 2нацати почев:
Ах, ты бабуся! Ну-ка влуп ось!
Ведь пел ты, как и фсе.
Про самэ главнэ й ны кажу вжэ.
Стыдотьте бо однэ.
Ну, дракул нету жа в Вакулих:
На жебынку! Й пычэм…
А в библятеках книжак густо
Й, як пабароци цэ шк.
Найкращых вам зе пацалункав,
Наставницы мае.