«Ніч яка місячна, зоряна, ясная…» – «А эти ночи в Крыму теперь кому…» – «За тихі ночі віддали дні…» – «Темная ночь, только пули свистят по степи…»
Такої ночі мали бути разом.
Такої ночі мали стати – ми.
Якби не Крим, не полум’я Донбасу,
Не вир позаминулої зими.
Котрий тут ти? Сто перший воїн світла?
Останній кіборг? Просто чоловік.
Сказала доля: мусимо зустрітись.
Та лютий вік на смерть її прирік.
Такої ночі хтось чекав на повню.
Такої ночі мали бути вдвох.
Нема нічого, крім тупого болю.
І Марс на троні – сам для себе бог.
ніч на 28 жовтня – 28 жовтня 2015 року