Пече так само як вчора
І щебінь між пальцями
І спиці в руках металеві
Прибоєм заносить море
І лінії снів моїх втрачені
Вклонюся я крадієві
Опадуть шовкові спогади
А пальці забудуть рухи
Каміння смакує дивно
Лиш сни без присмаку фальші
Побачимось ще відчайдухи
Коли місяць стане зримий