так сумно тобі у метро красуне..
але ж не згасає і з цим твоя краса
ти холодна на вигляд
але тепла в обіймах
Від яких мені важко відмовитись
Як тобі від твого улюбленого шоколаду..
Ти чекаєш весну,
немов квітка, яка оживає з під снігу
крізь перші теплі промені сонця
А знаєш, кожного разу мені важко відпускати тебе додому
Коли даруєш ти мені затишок і п'янке тепло
Коли мені треба зігріти душу узимку, я звернусь до тебе
моя ніжна подруго…