To love a person is to learn the song
That is in their heart,
And to sing it to them
When they have forgotten.
~ by Anonymous ~
Коли говориш "Я Кохаю…"
Який ти зміст у це вкладаєш?
Він:
Не можу жить без тебе...
Шаленію...в’яну...
Займаюся вогнем й втрачаю сон...
Вночі тобою марю-сню...
Удень твій образ геть жену...
Я то лечу на крилах...
то тремчу тобою...
То падаю знесилено додолу...
То відчуваю силу мінотавра..
То ніжність тіло наповня...
І я...дарую всю її тобі...
бо я кохаю...
Бо я її пригорщами черпаю...
Вона:
І хочеться кричати щастя кликати...
І хочеться ридати подих стишити...
І хочеться поплакати ніжно-тихо-так...
І хочеться у ковдру думати-дихати...
І хочеться тебе в цю мить побачити...
І хочеться в обіймах пестити-бавити...
І хочеться цілунками-квітами сипати...
Без тебе, милий-жаданий мій, важко дихати!