«МИ — ДІТИ ТВОЇ, УКРАЇНО!»
Газета «Кримська світлиця» оголошує Всеукраїнський україномовний літературний конкурс «Ми — діти твої, Україно!» імені кримського поета Данила Кононенка.
Умови літературного конкурсу:
- Мова конкурсу - українська.
- Вік учасників - учні 8-11 класів.
- Номінації конкурсу - Поезія, Проза, Публіцистика.
- В номінацію Поезія конкурсант має надіслати 5-8 віршів.
- В номінації Проза та Публіцистика надсилаються роботи на вільну тему обсягом 4-8 сторінок.
Учасники конкурсу повинні вказати повністю своє прізвище, ім’я та по батькові, вік, адресу, навчальний заклад, телефон та електрону адресу.
Термін подачі конкурсних робіт — з 1 лютого до 10 квітня 2016 року на електронну адресу газети «Кримська світлиця» — kr_svit@meta.ua.
Твори учасників Всеукраїнського літературного конкурсу «Ми — діти твої, Україно!» ім. Д. Кононенка публікуватимуться в газеті «Кримська світлиця».
Оцінюватиме творчість учасників компетентне письменницьке журі, до складу якого увійдуть, зокрема, й колишні переможці конкурсу «Ми — діти твої, Україно!».
Підбиття підсумків конкурсу та нагородження переможців відбудеться в м. Києві напередодні Великодніх Свят. На переможців чекають дипломи, подарунки та збірка творів молодих авторів — переможців та учасників конкурсу.
Оргкомітет