Сьогодні місто швидко засинає,
Вкриває землю біла заметіль.
Ми бачимось з тобою не востаннє.
Нікому не йми віри - мені вір!
А пам'ятаєш, ми під ліхтарями,
І білий сніг мете з усіх сторін,
Мене цілуєш ніжними вустами -
І в світі цілому для мене ти один?
Здається, я до відстані ревную.
У тиші чую твого серця біт.
Ну дай тебе я ще раз поцілую!
Зійде планета із усіх орбіт...
Сьогодні місто швидко засинає,
І ліхтарі зірками звідусіль.
Час зустрічі на жаль уже минає:
Зупинка. Поцілунок. Заметіль...