Поверни ті часи, де було все не так ще відомо -
Де відкрити нове було просто, лиш вийди із дому.
Де ще кривди не знали, де землі нові нас чекали,
Де не топтані сте́жки, прозора вода, де ми щастя колись шукали...
Поверни помилки, щоб ми знали, як далі нам жити.
Підштовхни в тих місцях, де дозволили самі собі відсидіти.
Де не знали багато, де ще вірили свято,
Крізь тяжкі, кровото́чиві рани, у той день, що ніяк не настане...