Прилетіли лелеки
на шкільнеє подвір'я,
стали нам клекотати
і вселяти довір'я.
Приспів
Як же хороше в краю,
де з дитинства зростають
лиш любов'ю зігріті
наші маленькі діти.
Із подвір'я у класи
тая пісня лунає,
що в нас гарне майбутнє
усім нам нагадає.
Приспів
У шкільному садочку
вже гніздечко лелече
недаремно ізвите:
виростає малеча.