Через тебе я не можу докупи себе зібрати
Постійно потрібно приводити до тями розум
Серце колотиться шалено,інший хоче пізнати
Дам можливість йому,бо скоро писатиму прозу
Ти піднімаєш настрій і його миттєво забираєш
Ховаєш від всіх розуміння речей і вже наші дії
Напевне зайві,бо від мене знову чогось тікаєш
Хоч ти назвав причину,банально,пережити зумію
А я просто хочу побачити,почути твій голос
Розтавити все по місцях,зрозуміти для чого
Тобі напевне непотрібно,інший вже космос
Змінилося все,немає вже в тобі нічого мого
І як не дивно всі мої вірші все ще для тебе
Маленькі думки і послання,щоб ти зрозумів
Або просто думки нагору,заспокоюю себе
Хочеться щоб ти чогось схожого теж захотів