Ви бачили, як квітка розцвітає,
До сонця простягає пелюстки?
Як ранок прокидається...світає,
То щастя значить мали у житті.
Ти можеш відчувати запах м"яти,
Хвилює ніжна пісня солов"я,
То можу я упевнено сказати:
Не може в такім серці бути зла.
Ти бачиш світ навколо кольоровим,
І здатен дарувать своє тепло,
То ти живеш тоді життям здоровим.
Вважай, що у житті тобі везло.
Коли хвилюють маки серед степу,
То значить не черства твоя душа.
А спраглому даси води у спеку,
Не з"їсть ніколи душу цю іржа.
З такими легко йти, тримать за руку.
Чужу біду приймають, як свою.
Такі ми вчинки приймем за науку.
Подякуєм за Людяність твою..
Дякую, Надійко, за такі гані рядочки, від яких і відриватися не хочеться, читаю й перечитую...І за пісню спасибі. Нехай все у нас збудеться, як у тій пісні, що звучить із гарних пісень про любов, вона того варта...
Н-А-Д-І-Я відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00