Вони завжди будуть сильнішими,
Завжди всміхненими і безжальними.
І спочатку ми будемо лишніми:
Як безправними, так і крайніми.
Вони завжди будуть вгодовані,
Професійними запроданцями.
Ну а наші, як водиться, голими,
Але чесними сіроманцям.
Вони завжди будуть обізнані,
І при грошах, і при покірності.
А ми дні пам’ятатимем тризнами,
наближаючи День Справедливості.
І ми встанем короткою чергою,
Тут вже як пощастить, не вгадаєш.
кому влучною чергою мертвою,
А комусь може прямо до раю.
Вони завжди будуть ціннішими,
і багатшими, і страшнішими.
А ми завжди будемо. Іншими,
Зате хоч на краплинку добрішими.