Мовчати тихо - слів немає,
Ні співчуття, а де є світ?
Моє натхнення десь блукає,
Мої думки- то тяжкий гріх.
Нікого...ні є всі,
Є ті , хто є ота основа,
Хто любить сильно у душі,
На небесах давали згоду.
Ні ти, ні я , не здатні уявить,
Дороги нашої тривоги,
І що це за щаслива мить:
Літати без неволі.