Вкладені лепсько думки,
Наче моделі-красуні.
Їх пам’ятають віки!
Кепські – забуті вже нині.
Є ще й інші таки,
Що із Всесвіту плинні,
Для пізнання рядки,-
З ними - знання глибинні.
З легкої віку руки
Лет їх буде в визнанні –
Світ ще не знає, поки…
Правда свята у вигнанні.
(26 лютого 2016)