Готовий чекати твій голос,
Блакитнії очі твої,
І посмішку дуже знайому,
Що снилась так довго мені.
Слова твої білії ночі,
Не зможу я спати без них,
Кохання твоє найдорожче,
І це є прекрасне в тобі...
Тримаю я ніжнії руки,
Волосся по вітру літає,
Скінчились хвилини розлуки,
Душа від щастя співає.
Моя ти північная зоре,
Ти шлях кораблю направляєш,
І тихим стає буйне море,
Коли моя зоре ти сяєш.
Кохати вічність я буду,
І другом своїм називаю,
Це ти подала мені руку,
Це я до нестями кохаю.
Кохання взаємне це щастя,
Це радість, це гордість, це ніжність,
І навіть в хвилину нещастя,
Я з ніжністю буду любити...