Лiтосфернi плити... географiя
Материк, пiвострiв i розлом
Помилки письма i орфографiї
Прикро так менi, чи нам обом?
Дiтлахи гойдаються на гойдалках
Всi таki веселi i дзвiнкi
З кожним роком матерi молодшають
Вже розумнi, ввiчливi, стрункi...
Час вiд часу вiдчаї трапляються
Час вiд часу вiйни, боротьба
Як мала дитина стане воїном
Не помiтить матiнка-вдова
Все тече, все рухається, рветься
Географiя старезної Землi
Змiни почалися i почнеться
Здiйснення повчання вчителiв