Я залежний від соцмереж,
А також я залежний від те́бе.
Ти є моїм найбільшим страхом,
Ти є моя найбільша потреба.
Я знайду тебе де - небудь,
Я пройду тисячі кілометрів,
Полечу на іншу планету,
Подолаю я будь - які нетрі.
А що далі? А далі не знаю.
Будем разом- це головне.
Ти тримай мою руку й надалі.
Ну а потім? А там все мине.