Чому ж мені тебе так мало?
Чому ж час з тобою одна тільки мить?
Проходить він так швидко, беззупинно,
Мені тебе так мало..
Я покохав по-новому, по-справжньому,
Лише з тобою, мила моя, дорога,
Я покохав тебе за ніжність,
За твою посмішку на твоїх вустах.
За твої ніжні поцілунки,
За радість дану в цей наш час,
За те, що ти є зараз, ти зі мною,
За те, що ти на світі, за те, що ти моя.
Кохаю я тебе, моя кохана,
Мені тебе так мало, що ж, нажаль,
Я бачити тебе готовий щохвилини,
Я бути поруч хочу, хоч завжди.
Моя прекрасна королева, моє кохання,
Ти одна, одна така,
Я знаю, що я не ангел з неба,
Проте тебе, тебе я сильно полюбив.
Я прошу всіх, і Бога, і розраду,
Я хочу, щоб ти була зі мною зараз,
Зараз, потім, вічність,
А там уже до щастя не далеко.
Я хочу, щоб ніхто нам не в заваді,
Ніколи не ставав на нашому шляху,
Бо я тебе дуже сильно люблю,
Тобі я серце своє в мить віддав.
ID:
649222
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 05.03.2016 22:03:35
© дата внесення змiн: 05.03.2016 22:03:35
автор: Viktorovich
Вкажіть причину вашої скарги
|