Пташки співають, там де серце,
І хочеться співати навкруги,
Закоханий - найвищі герци,
Прибор показує лети.
Мовчати більше я не взмозі,
І я пишу тобі листи,
І голуб сизий мій в дорозі,
І тільки мила не мовчи.
Коли мій лист прибуде із дороги,
Я хочу, щоб впізнала ти ,
Мій почерк, що тобі знайомий,
І ці слова такі прості,
А скільки в них любові неземної,
Ця ніжність вся тобі - тримай,
Ти жінка найвеличнішої вроди,
Лиш щирим серцем ти кохай.