А давайте разом, розповімо казку малята
В сідаймося зручніше, хлоп'ята та дівчата
Якось зібрались разом,лісові звірята
Бо стало сумно по одинці їм гуляти
Немов в танці стали весело кружляти
Не бачив тихий ліс, ще такого свята
Забарабанили лапками зайчата
Затупцювали копитцями оленята
Забігали туди-сюди ведмежата
Закрутили хвостиком лисенята
Застрибали по деревам білки
Завили в такт голосно вовки
Затрусили щічками хом'яки
Заворушили листям їжачки
Зашуміло в лісі, тут і там
Здійнявся скрізь,шум і гам
Весело усім, тарам-барам
Як чудово,коли ти не сам
Але прийшов вечір,настала тиша
Втомилася навіть,маленька миша
Поснули.Біля дерев, а хто куща
Так,це у лісі, ніч настала чарівна
І ти засинай, моє рідненьке маля!!!