Неможливо вже здолати її силу волі.
ЇЙ КРАСА ЖІНОЧА БОГОМ ДАНА.
Вона розумна жінка й дуже гарна.
НАЙРАЩА ПАТРІОТКА, Й ЩИРА УКРАЇНКА,
Справжня, мужня,- українська жінка.
Неможливо вже здолати її силу волі,
Вона є прикладом для діток в школі.
Дуже розумна, й духом вже не впала.
Після сухої голодовки - на ногах стояла.
Про всіх правду і про суд вона розказала.
І своє останнє слово в листі написала.
Нехай швидко збудуться всі наші мрії,-
Дадуть волю якнайшвидше Савченко Надії!
Автор: Алла Баранкевич