Про́щення сонечком із неба
За ті гріхи,
Які пилюкою припали
На дні й роки.
Тож зворушімо пам'ять нині -
Очисьтьмось знов.
Хай оживе проліском синім
В душі любов.
Із неба є на це підмога
Тобі й мені...
Життєва у гріхах дорога -
Душа в стерні...
Простіть за те, що в слові сили
Поки нема.
Простітіть байдужості оману -
Цей шлях - пітьма...
Простіть дочок, онуків, мам всіх,
Синів і тат,
Простіть й радійте щиро: ваш рід
Буде без втрат...
Простіть- війни не зупинили -
Хоч знає світ
Простіть: ростуть нові могили -
Сльози сиріт...
Прости і ти, Вкраїно-ненько,
Своїх дітей...
Прости нас, Боже, прости сердечний...
Зішли єлей...