Даний вірш може кинути виклик вашим релігійним чи традиційним поглядам, тому сприймайте лише як призов для згідних з думкою вірша
Нехай кричать: «Це аморально!» -
Любов на кілька фронтів розпиляти.
Та я кажу, це ненормально -
Кохання сильне блудом називати.
Розбити щастя догмами старими,
Бо ревнощі - інстинкт бажаний?
Ой ні. Ставайте, люди, всі близькими -
Не даром людям мозок даний.
Живе у ньому почуття любові,
Яке приносить радість нашій крові.
Чи мають ревнощі нас руйнувати?
Любов - це є бажання будувати.
А ревнощі - інстинкт підлянки та біди,
Що має вимерти у людстві назавжди.