Сєня екстрасенсом уже став
І майбутнє українців вже вгадав.
Він такий прогноз для нас зробив,
Щоб ніхто не їв, не пив, й не жив.
Він уже тарифи всі давно підняв.
І позику у МВФ вже давно взяв.
Тепер вже десять гривень буде газ.
А воду вже не будем лити в унітаз,
Бо вже ціна підніметься у два рази.
В туалет лише раз в тиждень Ти ходи.
Якщо не будете вже ви нічого їсти,
Тоді й на унітаз не треба буде сісти.
Вже світло Ти в кімнаті не включай,
А напомацьки вже ліжко розстеляй.
Як будеш в сьомій вечора вже спати,
Тоді світла вже не будеш Ти включати.
Всі дуже рано з півнями вставайте
І на роботу без сніданку поспішайте.
Свій чайник у розетку не включай
І пий холодну воду,... не пий чай.
Бо світло буде дуже - дуже дороге,
І ніхто вже в гості на чай не прийде.
А батареї будуть всі тепер холодні,
Всі будете на дієті, всі будуть голодні.
На каві він гадає і дивиться на воду:
- Все роблю для покращення життя гароду.
А тарифи я уже давно на все підняв,
Щоб МВФ ще позики нам трохи дав.
Якщо таке покращення у нас буде,
Тоді народ вже цей парламент розжене.
Або з голоду напевно вже помре.
Автор: Алла Баранкевич