Як показово в Вінниці зустрілись
Дві резонансні справи, два суди!
І як же характерно закінчились
Продажних слуг Феміди ці труди!
Бо Юрі-патріоту припаяли
За фотокартку сім років тюрми!
Зате сепаратиста вшанували:
Сховали за високими дверми!?
Герой в СІЗО! Проте Шевцов на волі!
Ось правда українського буття!
Тут ФСБ дає свої гастролі!
Тут править бал неприбране сміття!
Не було правди й поготів немає!
Знущаються з громади пахани!
Поки народ Вітчизну захищає,
Торгують нею зрадники-пани!
Торгують всім, що попаде під руку:
Посади, крісла, надра, чи земля.
“Жити по-новому” засвоїли науку –
Де я не я і хата не моя!
Бог бачить все! Затямте, лицедії!
Холодний Яр у душах ще живе!
І буде Суд! Й отримають злодІї
І всі кати, отримають своє!!!
Слава Україні! Кіндрат & Корінь. 23.03.2016р.
Дуже правдиво, Кіндрате!На жаль немає правди, є лише піари: і лицедії,злодії і пахани: посади, крісла, надра і гастролі, допоки ж будемо терпіти все це ми?..
Кіндрат Корінь відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Так, ми дуже терплячі, але й у нашого терпіння є межа. Вона вже поряд.