Нічний блюз для тих, хто розуміє,
Хто знає ніч таку самотню та легку,
Луна тобою світлом володіє,
Своїм промінням дарить теплоту.
Люблю стояти, довго споглядати,
Як небо змінює в мені усе,
Тобі багато може небо дати,
Воно і змінює, також, тебе.
Проблеми в небі мабуть зайві,
Тому мій погляд тягнеться у даль ,
Стою і споглядаю за зірками,
Кудись пропав мій смуток та печаль.
Луна у небі не самотня,
Я з нею споглядаю за людьми,
Мені вже час мерщій лягати,
Та щось не хочеться мені...