Хоч ранок цей простий, буденний,
Та несе в собі він крапельки краси,
Яскраві барви, світ натхненний
І перші погляди прийдешньої весни.
Усі спішать, забувши про моменти,
Забувши про швидкоплинність наших днів,
Не можуть знайти потрібні еквіваленти,
Зупинись і почути природи голосів.
Де завжди шум, ховаються думки.
Біжать, де біжить увесь довкола світ,
А мить прекрасну ховають в затінки,
Закриваючи від ока весь чарівний цвіт.
Ця мить прекрасна, хоч буденна,
Життя цвіте, дарма що поруч один брід,
І мрія, здавалось, нездійсненна
Серце гріє і ховає від усіх довкола бід.