«Навіть коли Любов все не приходить,
Ми відкриті їй назустріч!»
Пауло Коельйо
«Любіть! Ви потребуєте кохання.
Керуйтесь все життя цим постулатом!»
...В моїм оточенні придушені бажання –
Затиснутих, кудись несе всіх ескалатор.
Але пронизаний я покликом одвічним,
І мрію про любов свою єдину...
Тому вдивляюсь пильно у потік зустрічний
З надією побачить цю людину.
Щоб, вирвані із буднів силою небесною,
З’єднались ми в ріку, що перепони рушить,
Що понесе країною чудесною
Любов’ю переплетені тіла і душі.
Грудень, 2015