Пісня: Весілля бойківське - найкраще!
Слова- Алли Баранкевич
Весілля бойківське чудове.
Воно, - як поле волошкове.
І музика жива тут грає.
Всіх на весіллі звеселяє.
Приспів:
Будьте, люди, гонорові...
Несіть гроші паперові ..
Не несіть нам копійки,
Щоб не сипались в дірки.
Несіть гривні і доляри,
Щоб на машину назбирали.
*****************************
Дружбів й дружок є багато.
Весілля - це радісне свято!
Всі вони одіті в вишиванку,
Співають звечора до ранку.
Приспів:
Дружок таких ніде немає,
Тільки є в бойківськім краю.
На голові вінок і стрічки,
Всі виглядають як сестрички.
Приспів:
Весілля в нас два дні гуляють,
А ще два дні - поправляють.
Про родичів не забувають,
Аж триста чоловік скликають.
Приспів:
Всі приїжджайте у Карпати,
Своє весілля тут гуляти.
Музика три дні в нас грає...
І коломийки староста співає.
Приспів:
Автор: Алла Баранкевич
Львівщина... Чудове бойківське весілля....Гарненькі дружки.Таких дружок ви не побачите ніде.