Сподіваюсь, я скоро одужаю
Бо так більше не можна, край.
Сподіваюсь, я скоро подужаю
Те, від чого так гірко вкрай
Сподіваюсь, ти більше не з’явишся
Не протягнеш отруту навстріч
І ти скажеш: «Дарма сподіваєшся»
Й отруї́ш мене тим віч-на-віч
Обіцяю, я буду знов дихати
Я відновлю серцеве биття
І поки не зробив іще лиха ти
Назавжди забудь ті почуття.
Я не буду страждати і падати
Тільки ти, прошу, не заважай
Може про́йдуть роки – поговоримо
Ну а зараз я хвора. Бувай.