Христове воскресіння
В душах наших живе.
Христове воскресіння
щастя й радість несе.
Бо Христос знову з нами,
Із смертними людьми.
Бо Христос знову з нами,
Любімо його ми!
Всім серцем і душею
Ісуса зустрічаймо.
Всім серцем і душею
Йому ми заспіваймо!
Ісусе Христе любий!
Прости ти нам гріхи!
Ісусе Христе любий!
Тебе благаєм ми!
Воскрес Ти в день великий
І смерть тим подолав.
Воскрес Ти в день великий
Й життя всім дарував!