Італійське
- Був у Римі?
- У Римі - ні.
- А у Риміні?
- І у Риміні - ні.
У Римі - ні,
У Риміні - ні,
"Ні" італійських
Не бракне мені...
Горизонтальне
...Чи то хмари, чи то гори
Обложили небокрай,
Що обмежує простори?
Ти у простору питай.
Якщо відповідь луною
Голос верне - там гора,
Якщо буде мовчазною -
Хмаровиння там мара...
Липове
Таке життя: тепер відбиток,
Зажури-липи мокрий лик -
Опівдощу в баюрі плаче,
Між смутків різних посеред...
Та гляне сонце - дощ на збиток,
І сум веселки-липи зник,
І цвіт її жовто-гарячий
Дарує чистий щирий мед.
Караоке. Карооке.
одиссея Одиссея
Из Буды в Пешт, из Пешта в Буду
Я каждый день ходить не буду,
Трезвым - нет и нет - по пьяни,
Потому что - киевлянин.
Гасконская народная песня
"Шулявская", "Вокзальная", "Петровка", "Иподром",
"Славутич", "Теремки" и "Оболонь"...
Но умнице-фортуне туда езжать облом,
Пока на белом свете есть Гасконь!